IMPRUMUT RAPID

Plata cu cardul in rate fara dobanda la eMAG

Acum la eMAG poti plati prin programe de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentu posesorii de:

- Card Avantaj
- Card Raiffaisen Bank *disponibil pentru cumparaturi doar in showroom-urile eMAG
- StartCARD – Banca Transilvania
- BonusCard Garanti
- BRD Finance
- BCR

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

Pasul 1: pentru a alege numarul de rate dorit, introdu datele cardului si in functie de cardul utilizat si programul de rate disponibil vei putea alege numarul de rate
Pasul 2: alege numarul de rate dorit disponibile tipului tau de card
Pasul 3: apasa butonul plateste

Card Avantaj
Folosind CardAvantaj beneficiezi de 4 rate fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in rate fara dobanda folosind Card Avantaj este disponibil pentru cumparaturi atat online, pe site-ul eMAG cat si in showroom.
In momentul de fata plata online in rate fara dobanda este disponibila doar pentru produsele comercializate si livrate de eMAG.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: 4 rate fara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Poti plati offline in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibile aceleasi optiuni: plata integrala sau 4 rate fara dobanda. Plata din contul de bonus CardAvantaj este disponibila doar pe POS-urile din showroom-urile eMAG.

Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelati: CEBLine0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu