IMPRUMUT RAPID

CardAvantaj la Germanos!

CardAvantaj la Germanos!
CardAvantaj la Germanos!
CardAvantaj emis sub sigla Visa sau MasterCard este un card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.


Acum ai la Germanos cea mai convenabila metoda de plata prin CardAvantaj de la Credit Europe Bank:




  • 6 rate egale fara dobanda, 0% DAE pentru produse cu valoare mai mica de 300 lei
  • 12 rate egale fara dobanda, 0% DAE pentru produse cu valoare mai mare de 300 lei

Procentul de 0% dobanda se aplica numai pentru plata integrala a ratei lunare.

In plus, Cardul Avantaj poate fi utilizat ca un card de credit obisnuit la orice bancomat sau comerciant din tara si strainatate oriunde sunt afisate siglele MasterCard sau Visa.

Pe langa avantajul cumparaturilor cu plata in rate, acum poti folosi cardul tau emis de Credit Europe Bank pentru plata on-line. Tranzactiile efectuate pe Internet confera si o flexibilitate deosebita.

Bonus pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM - 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii se va regasi in contul de bonus.

Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate).

Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit.

Dubla functionalitate - credit/debit: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.

http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=banner&aff_code=96d33a483&campaign_unique=e1c12feb4&unique=7f3c77dd7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu